حملات تروریستی مسلمانان در اروپا و تونس
ماه اسفند شاهد حمله مسلحانه به موزه باردو در پایتخت تونس بودیم که ۲۳ نفر کشته شدند که بیشتر آنان را گردشگران خارجی تشکیل می دادند. روز جمعه هم تلویزیون دولتی تونس گزارش کرد که دو مرد مسلح به روی افرادی که در کنار ساحل بودند، رگبار آتش گشودند و ۳۹ نفر را کشتند.هتلی در منطقهای توریستی شمال شرقی تونس هدف قرار گرفت و در این حمله ۳۷ نفر نیز زخمی شدهاند.
بیشتر کشته شدگان هم توریستهای اروپایی بوده اند. حملات به اروپاییان در تونس به چه معنی است و چرا انجام می شود؟ اهداف گروههای مسلح مسلمان در حمله به مناطق توریستی چیست؟
همچنین در فرانسه و به گاه بامداد ، انفجاری در یک کارخانه گاز در نزدیکی گرونوبل رخ داد و جسد سر بریدهای در این محل پیدا شد. سر قربانی با پارچهای با نوشته عربی پوشانده و به دروازه کارخانه میخ شده بود. فرانسه بیشترین تعداد مسلمان را دارد و در سالهای اخیر با ترورها و درگیریهای بسیاری از طرف مسلمانان مواجه شده است.
حمله انتحاری دیگری در کویت انجام شد که نزدیک به ۳۰ کویتی شیعه در مسجدی کشته و ۲۰۰ نفر زخمی شدند. بسیاری از شیعیان کویت ریشه های ایرانی دارند و در کویت بعنوان عجم شناخته می شوند.
اسلام مخالف تفریح و شادی است
دین اسلام پروانه ی تفریحاتی که معمولاً در عرف بشری همواره وجود داشته است را نمی دهد. نوشیدن شراب و رقص و بزم و موسیقی در اسلام حرام است. همچنین برهنه شدن در کنار ساحل و هر نوع رابطه عاشقانه ی زن و مرد خارج از ازدواج در اسلام ممنوع است. این در حالیست که زنان حتی اجازه طلاق از شوهر خود را نیز ندارند و اکثر دختران کشورهای اسلامی همانند برده توسط خانواده شان به شوهری سپرده می شود که حق جدایی را از او هم ندارند.
اینکه زن اینگونه بیچاره است که آزادی رفتن بیرون از منزل را ندارد ، عین برده داری است. به احکام ازدواج که بنگریم ، زن موجودیست که خریده می شود و محکوم به اطاعت از شوهر است و گرنه کتک می خورد.
به خانواده های مذهبی مسلمان نگاه کنید. در خانواده های مذهبی مسلمانان انسانهایی مغموم و افسرده بدور از شادی و لبخند به بار می آیند. البته اکثر مسلمانان در ظاهر این را رعایت می کنند و چندان مذهبی نیستند!
چرا اکثر یک میلیارد مسلمان چندان مذهبی نیستند؟
منکر وجود تعداد زیادی مسلمان متعصب و مذهبی نمی شویم ولی حقیقت این است که اکثر مسلمانان مخصوصاً نسل جوان به اسلام با بی خیالی و بی توجهی برخورد می کنند. در خانواده ها هرچند آموزه های مذهبی به کودکان وجود دارد ولی چندان جدی نیست و در دوره جوانی معمولاً فراموش می شود. به همین دلیل است که اکثر جوانان مسلمان ، از اسلام دفاع می کنند بی آنکه آنرا بشناسند. آنها در واقع از خاطرات و آموزه های اسلامی دوران کودکیشان دفاع می کنند که هرگز در زندگی بکار نبستند و علاقه هم ندارند که اجرایش کنند! اما از آن دفاع می کنند!
به ایران نگاه کنید… مگر آخوند موسیقی را حرام نکرده؟ مگر رقص حرام نیست؟ اما بیشتر مردم هم موسیقیهای مطربی را گوش می دهند و هم اگر پا بدهد مختلط می رقصند… دولت ایران برای عروسی و مهمانیها به زور متوسل شده است و پلیس با حمله به بزم و شادی جریمه و زندان و شلاق را نصیب مردم می نماید. در واقع شادی و شور دختران و پسران چیزی است که غیر قابل مهار می نماید و با همه ی فشارهای رژیم ، مردم پنهانی هم که شده به بزم و میگساری می پردازند.
در دیگر کشورهای اسلامی نیز بسیاری از مسنلمانان حجاب را رعایت نی کنند و به حرام بودن میگساری و موسیقی توجه ندارند. دولتهای عربی بیشتر سکولار هستند و بیشتر آنچه را اسلام حرام و ممنوع کرده آزاد کرده اند. البته دولتهای اسلامی همانند عربستان سختگیریهایی را دارند که گاهی بسیار شدید است ولی در بیشتر کشورهای اسلامی جوی پر از فسق و فجور حاکم است.
امارات عربی، ترکیه ، تونس ، مراکش ، مالزی و حتی پاکستان از کشورهایی هستند که مردم بسیاری بی توجه به اسلام ، می و آبجو می نوشند و می رقصند و موسیقی می نوازند! می توان به ساحل این کشورها رفت و با زنان و مردان برهنه مواجه شد که در آرامش حمام آفتاب می گیرند.
پس خود مسلمانان هم فطرتاً علاقه ای به اسلام ندارند و بنوعی خود را فریب می دهند. به اسلام بعنوان ارث پدری نگاه می کنند که باید حفظ شود ولی فراموش نکنیم که سرطان هم ارثی است! یعنی مسلمانانی که از اسلام فراریند و هر وقت بتوانند به شراب و رقص و شنیدن موسیقی می پردازند ، در واقع ریاکارانی غیر مسلمانند که با خود را مسلمان جلوه می دهند. ای کاش آنقدر شجاعت داشتند که این را آشکار کنند و دست از فریب خودو دیگران بردارند.
اروپای اسلامی ! آغاز ترور تفریحات !
مسلمانانی هم هستند که گمان می کنند باید جهان را اصلاح نمایند و این فساد و فسق و فجور را باید بزور از بین ببرند. روحانیون و مفتی های شیعه و سنی هم از این رفتارهای خشونت آمیز دفاع می نمایند. حملات انتحاری یک اندیشه و ایدئولژی را با خود دارد وآن اینست که : « بکشید تا به بهشت بروید !»
آنچه را در سالهای اخیر از مسلمانان تازه به غرب رفته دیده ایم ، خشونت ، کشتار، زن ستیزی و بطور خلاصه ترور تفریحات است. مسلمان خود شاد نیست و می خواهد دیگران هم شاد نباشند. گمان می کند که گناهکاران را به جهنم می برند و سعی دارد با کشتن گناهکاران از گناه کردنشان بکاهد! در واقع تفاوتی میان نیروی انتظامی ایران و کسانی که گردشگران را در تونس مورد حمله قرار می دهند ، نیست! هر دو گروه می خواهند از گناه کردن ما جلوگیری کنند و بزور ما را به بهشت ببرند!
این بدعت تازه ای هم نیست و در گذشته هم شاهد حمله به گردشگران در اندونزی و مالزی بوده ایم. بنا بر این تنها وجه اشتراک این حملات را باید دانست. وقایع بیست سال پیش و امسال تنها یک وجه اشتراک دارند و آن اسلام است!
اسلام وجه اشتراک و محور ترورهای سده ۲۱
سده ی ۲۱ با ترورهای خوفناک و جنگهای ویرانگری میان غرب و مسلمانان آغاز شد. افرادی که غرب آنها را مسلمانان افراطی می نامد ولی در واقع اینها مسلمان واقعی هستند و بقیه ی مسلمانانی که توجهی به اسلام ندارند ،تنها اسمی مسلمانند و نه عملی ! مردم و دولتهای غربی اگر چاره ای برای کاهش روند اسلامگرایی نیاندیشند ، آینده ای پر تنش و خشونت بار در انتظار اروپای مسلمان است! بدنی که ضعیف شود بوسیله ی میکروبهای ضعیف هم مورد حمله قرار می گیرد.
آموزش سکولاریسم و آزادی غقیده . بطور خلاصه آموزش آرمانهایی که غرب در سده های گذشته بدست آورده است باید همگانی تر شود و اجازه داده نشود که خرافات و دروغهای دین بصورت اجار در کودکی آموزش داده شود. همین آموزه های خرافی است که باعث می شود مسلمانی گمان کند که بهشت خواهد رفت اگر بکشد!