پیروزی اوباما از دید مردم آمریکا
مردم آمریکا با گزینش دیگر بار اوباما نشان دادند که نخست به دموکراسی و آزادی خواهی دلبسته و علاقمندند و مسأله سیاه و سپید و دگرگونی رنگ و نژاد برای آنان مطرح و قابل بحث نیست. دیگر این که مردم آمریکا از هرگونه جنگ، لشکر کشی، نیرو فرستادن به کشورهای دیگر خسته شده اند، و به صلح و دوستی پای بندند. نکته دیگر آن که با وجود وضعیت اقتصادی بسیار بد، مردم آمریکا، اوباما را به این دلیل آن که او به مردم نزدیک بوده، و فرد وارسته، صلح اندیش و مهربانی است، بیشتر به او رأی دادند.
مخالفین گزینش اوباما در آمریکا:
می توان گفت که جمهوری خواهان، شماری از صاحبان کارخانه جات، به ویژه صنایع نظامی، سرمایه داران، و بخشی از یهودیان آمریکا، و پیروان رژیم پیشین ایران در آمریکا، از گزینش اوباما چندان دلخوش نیستند.
پیروزی اوباما از دیدگاه کشورهای دیگر
۱- کشورهای خاورمیانه:
کشورهای خاورمیانه مانند کشورهای عربی کناره خلیج پارس، مصر، عربستان، و حتی ترکیه که از رژیم ایران خون دل می خورند، و نمی توانند بلند پروازی های او را تحمل کنند، بی تردید گزینش رامنی را بر اوباما ترجیح می دادند. به ویژه آشوب طلبی و به هم اندازی رژیم ایران در بحرین، دخالت های نظامی، جاسوسی، فرستادن اسلحه و نیروی مزدور کشتارگر به سوریه، همراه و همگام بشار اسد به کشتار مردم سوریه پرداختن، موجب بدبینی، نفرت و دشمنی نه تنها مردم ایران است، بلکه کشورهای خاورمیانه نیز در این دشمنی با رژیم، با مردم ایران شرکت دارند.
۲- رژیم ایران:
رژیم ایران گزینش اوباما را ترجیح می دهد. اوباما فردی ملایم، مهربان، و صلح اندیش است. رژیم اسلامی در این چهار سال گذشته از نرم بودن او حد اکثر سوء استفاده را در بلند پروازی خود در زمینه ساخت بمب هسته ای، فشار بیشتر بر مردم ایران، تنگ کردن حلقه آزادی و دموکراسی نموده است. اکنون هم فرصت دیگری به دست رژیم ایران آمده تا با نرم بودن اوباما همچنان کشورهای باختری را به بازی بگیرد، و حلقه فشار خود را بر مردم ستمدیده ایران هر لحظه تنگ تر کند.
در میان مردم ایران، بی تردید گروههایی مانند کردها، بلوچ ها، دیگر باورانی چون یهودیان و بهایی ها که ستم و ظلم بیشتری دیده اند، شاید بیشتر به گزینش رامنی علاقمند بودند، تا اوباما. ولی نبیاد فراموش کرد که جنگ طلبی رامنی می توانست ایران و حتی خاورمیانه را به آتش و خون کشاند. به طوری که دهها سال به وقت، نیرو و سرمایه نیاز باشد تا کشور آش و لاش شده و به هم ریخته را روی پای خود قرار داده، و آرامش را بدان باز گرداند.
۳- واکنش دولت و مردم اسرائیل به پیروزی اوباما
در میان مردم و دولت اسرائیل اختلاف و دگر گونی زیاد است. تندروهای اسرائیل به ریاست ناتن یاهو از چند سال پیش طبل جنگ می زنند و رژیم ایران را فتنه انگیز، و غده سرطانی در منطقه می دانند. گروهی از سیاستمداران اسرائیل بر این باورند که هرگونه حمله نظامی به تأسیسات هسته ای ایران، پیامد های گسترده ای از دخالت حزب اللهی ها و کشورهای منطقه به دنبال خواهد داشت.
از سوی دیگر، بسیاری از دولت مردان و مردم عادی اسرائیل به دلیل آن که با ایرانیان دلبستگی و ریشه عاطفی دارند و به پیوند تاریخی میان ایرانیان و قوم یهود می نگرند، مخالف هرگونه کاربرد نظامی اند. و با توجه به آن که مردم اسرائیل در گذشته با مردم ایران همکاری و دوستی صمیمانه داشته اند، در فردای آزاد ایران می توان از همکاری و همبستگی دو ملت ایران و اسرائیل به سود هردو کشور بهره برداری زیادی نمود.
پیامد تحریم ها بر مردم و رژیم ایران
اثر تحریم ها بر مردم ایران فراوان است. با این تحریم ها ارزش و بهای خوراک روزانه مردم، سوخت، رفت و آمد، مسافرت، و به ویژه دارو و درمان روز افزون است. با کاهش ارزش ریال و در حقیقت به پوچی رسیدن بهای آن، زندگی بر بیشترین مردم ایران که در گذشته طبقه متوسط جامعه را تشکیل می دادند، و اکنون در زمره طبقه محروم و ضعیف جامعه به شمار می آیند، سخت تر و حلقه ها تنگ تر می گردد. در شرایطی که مردم ایران به دلیل تحریم ها با شرایط سخت روز افزون زندگی برابرند،
تظاهرات اوباشان رژیم جلو سفارت آمریکا
رژیم ضد مردمی ایران، به جای آن که در راه خدمت به مردم و آشتی و صلح جهانی گام برداشته با اوباما که انسانی با شرافت، نیک نفس و مردمی است در راه سازندگی کشورمان همکاری کند، نه تنها با تبلیغات زهر آگین خود، همواره برای مردم ایران وانمود می کند که این تحریم ها بر اقتصاد کشور بی اثر است، بلکه از سوی دیگر با فرستادن مزدوران و چاقو کشان بسیجی و سپاهی خود جلو سفارت آمریکا و فریاد ننگ آور مرک بر آمریکا و اسرائیل کشیدن، بیشتر موجب کینه توزی و دشمنی کشورهای باختری، و انزوای بیشتر ایران می شود.
در این ویدیو شهرام همایون به استناد به گفته های سید محمود کاشانی وکیل دولت ایران در جریان گروگان گیری، از این خیانت بزرگ ملی گزارش می دهد. شنیدن و توجه به این وی دی یو بسیار مهم و ضروری است.
۴ نوامبر ۱۹۷۹، لات و مزدور خمینی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند و با گروگان گیری نمایندگان آمریکا نهایت وحشی گری و حیوان بودن ما را به جهانیان نشان دادند. اثر این کار زشت و ننگین آور قرار داد یک طرفه الجزیره و دادن امتیازات بسیار زیادی به آمریکا بود. پیامد زیان های این کار در تاریخ به ثبت رسیده، و برای همیشه لکه ننگی برای کشور ما خواهد بود.
از آنچه گذشت
از آن چه گذشت می بینیم که رژیم ضد انسانی سوار بر سرنوشت کشورمان، به جای کارهای سازندگی و رسیدگی به اقتصاد ورشکسته ایران، هر روز و هرساعت به فاجعه آفرینی و زیان وارد آوردن بر پیکر رنجدیده و بیمار کشورمان می پردازد. آیا بر این نکبت و مصیبت جانگداز و خانمان برافکن پایانی هست، و تا کی می تواند ادامه یابد؟.