پیش گفتار:
تاریخ چند صد ساله اخیر نشان می دهد که اوضاع سیاسی کشورهای جهان سوم، به ویژه خاورمیانه بستگی به سیاست زمامداران دول غرب مانند آمریکا و انگلیس داشته است. می توان گفت که در سال های پیش از جنگ دوم جهانی، قدرت یکه تاز بین المللی انگلیس بود که مانند اختاپوسی بر روی خاورمیانه و خاور دور تسلط داشت. جنگهای ده ساله میان روسیه و ایران در زمان فتحعلیشاه و از دست دادن منطقه وسیعی از خاک زرخیز ایران با تلاش مرموزانه انگلیس و همکاری با روسیه بود.
تا پیش از جنگ دوم جهانی دولت آمریکا یکه تاز در جهان نبود. با این وجود روح سلطه طلبی و سودجوئی این کشور موجب می گردید که همواره به دنبال نفوذ بیشتر در سیاست کشورهای جهان سوم باشد. پس از جنگ دوم جهانی، رفته رفته قدرت از دست انگلیس خارج و آمریکا قدرت بالاتر برای نفوذ و دخالت در امور سیاسی کشورهای خاورمیانه و دیگر کشورهای جهان سوم شد.
سیاست جهانی آمریکا از گذشته تا به حال
به طور کلی، از سال ۱۹۱۷ تاکنون دولت آمریکا جمعاً ۶۲ حمله نظامی و یا تحریکات سیاسی و دخالت در امور کشورهای گوناگون مانند یونان، کوبا،ایران، آلبانی، گواتمالا، کنگو، اکوآدر، ویتنام جنوبی، و شماری دیگر را می توان برشمرد که رژیمهای مردمی را از میان برده و در آن کشورها، رژیم های دیکتاتوری وابسته به خود جایگزین کرده است.
بمباران اتمی دو شهر ژاپن
بمباران اتمی دوشهر هیروشیما و ناکازاکی در ژاپن درتاریخ ۶ و ۹ اوت ۱۹۴۵ و همچنین، کودتای نظامی علیه دکتر محمد مصدق یک فرد ملی و میهن دوست در سال ۱۹۵۳ و جایگزین کردن وی با سپهبد زاهدی دیکتاتور زمان، نشانه قدرت مطلق داشتن و خودکامگی آمریکا بود و یا کودتای نظامی سپتامبر ۱۹۷۳علیه دولت مردمی سالوادر آلنده در شیلی و جایگزین کردن آن با پینوشه یک دیکتاتور جنایتکار، تاریخ بیشتر کشورهای جهان را به عقب رانده است.
سیاست های تخریبی آمریکا دربرابر ایران
الف پیامد کودتای ۲۸ مرداد-
از کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون دولت آمریکا همواره سیاست خصمانه و خودکامه ای علیه کشور ما داشته است. حمله نظامی سال ۱۳۳۲ و برکنار کردن دولت ملی و مردمی دکتر مصدق، اعدام افسران شریف و میهن دوست و دکتر فاطمی وزیر امورخارجه سیاستمدار و نیک اندیش میهنمان پروسه دیکتاتوری و خفقان سیاسی حکومت شاه را در ایران پیاده کرد. پیامد این دیکتاتوری که ۲۵ سال ادامه یافت، انقلاب مردمی ۱۳۵۷ و در یک خلاء سیاسی، افتادن مملکت به دست آخوندهای جنایتکار بود.
ب- آوردن خمینی به ایران
بی گمان، خمینی ناشناس و بیکاره ، یک آخوند جل پشت و جنایتکار، هرگز نمی توانست شهرتی پیداکرده وارد ایران شود مگر به کمک مستقیم آمریکا و چند دولت اروپائی و خیانت مستقیم افراد شرور و جاه طلب ایرانی مانند ابوالحسن بنی صدر، دکتر یزدی، قطب زاده، و شماری دیگر بود.
بیرون راندن شاه از کشور، سقوط و به هم پاشیدن ارتش ملی و مردمی ایران نیز از سوی آمریکا و به خواسته کارتر با برگزاری کنفرانس گوآدالوپ و ایجاد اتحاد و همبستگی با چند دولت اروپائی انجام گرفت. اینهم، خیانتی دیگر و گناهی نابخشودنی یک رئیس جمهور آمریکائی علیه میهن و ملت ما بود.
سیاست آمریکا در قبال ایران پیش از کودتا
پرزیدنت ترومن روابط بسیار صمیمانه و دوستانه با دکتر مصدق داشت تا جایی که با دادن اولتیماتوم به رولت روسیه آنان را وادار کرد تا قشون خود را که تا قزوین پیش برده بودند و به دنبال جدا کردن آذربایجان بودند، بیدرنگ از ایران خارج کنند و در نتیجه ایران از تجزیه دوباره به وسیله روسیه جهانخوار نجات پیدا کرد.
سیاست آمریکا در قبال ایران پس از کودتا
پس از کودتای ۲۸ مرداد تا انقلاب سال ۱۳۵۷، شوربختانه ایران بیشتر زیر نفوذ قدرت و سیاست آمریکا قرار گرفت، در ایران شاه به یک دیکتاتور خودکامه تبدیل شد و رژیم ایران بدون مصلحت و خواسته آمریکا کمترین کار سیاسی و حتی اقتصادی انجام نمیداد. رؤسای جمهوری آمریکا دراین مدت ۲۵ سال ایران را به صورت یکی از مستعمرات خود می دانستند و رفتارشان نسبت به مردم و رژیم ایران، “نگاه عاقل در سفیه بود.”
سیاست آمریکا در قبال ایران از انقلاب ۵۷ تاکنون
با آن که خمینی شارلاتان به کمک و تأیید دولت آمریکا روی کار آمد ولیکن از همان آغاز روی کار آمدن، جنایت گری و خود بزرگ بینی خود را با کشتار امرای ارتش و افراد تحصیل کرده دانشگاهی نشان داد. زمانی که احساس ضعف در سیاست خود نمود و احتمال سقوط رژیم او بود، با تحریک مزدوران وابسته به خود از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند و اموال آن سفارتخانه را غارت نمودند.
در نتیجه، از آن تاریخ تا کنون روابط ایران و آمریکا به صفر رسیده و اوباما رئیس جمهور آن کشور نیز به جای پشتیبانی از انقلاب مردمی ایران در سال ۱۳۸۸ تاکنون در برابر رژیم ایران کوتاه آمده و به گفته ای عقب نشینی کرده است.
دونالد ترامپ چگونه سیاستمداری است؟
دونالد ترامپ از دیدگاه سیاسی هنوز یک هندوانه نبریده است. آنچه که مسلم است، او بیشترسرمایه داران و افراد بسیار ثروتمند آمریکا را نمایندگی می کند. بنابراین، نمی توان از او انتظار داشت که در راه منافع عمومی، به ویژه طبقه کارگر و زحمتکش با درآمد کم هدف و برنامه ای داشته باشد. چنانکه از هم اکنون با برنامه و پروژه درمان عمومی پرزیدنت اوباما روی خوش نشان نداده، و گویا ابراز داشته که آن را تعطیل می کند. البته با تظاهرات سرتاسری در بسیاری از شهرهای آمریکا تا کنون علیه دونالد ترامپ صورت گرفته می توان گفت که او رئیس جمهور مطلوب اقشار زیادی از مردم آمریکا نیست.!.
از دیدگاه سیاست خارجی، مسلمن دونالد ترامپ یک فرد مذهبی نیست و نمی تواند کمترین احساس مودت و دوستی نسبت به رژیم ایران، و یا عربستان داشته باشد. از آنجا که این فرد تا کنون شم سیاسی نداشته و در کار سیاسی مطالعه و تجربه چندانی ندارد، سیاست خارجی او بیشتر منوط و مربوط می شود به مشاورین و راهنماهائی که او برای خود بر می گزیند و یا به نحوی با او در تماس خواهند بود.
از سوی دیگر واکنش ترامپ نسبت به اعتراض همگانی مردم آمریکا در بیشتر شهرها علیه انتخاب شدن او، اعتراض هر دیکتاتور مانند خامنه ای، صدام، بشار اسد به مردم و ملت خود بوده است.
نکاتی که دونالد ترامپ بدانها معتقد است
گویا نخستین سیاست جهانی دونالد ترامپ مبارزه با اخوان المسلمین خواهد بود. زیرا دونالد ترامپ اخوان المسلمین را جزو گروه های خطرناکی می داند که از تفکرات افراطی حمایت می کنند، به همین دلیل خواستار اقدام نظامی علیه این گروه است، و نه انزوای سیاسی آن، مانند اقدامات هیلاری کلینتون و اوباما. به عقیده ناظران، احتمال اینکه دولت بعدی آمریکا همین اقدام را با سپاه پاسداران نیز انجام دهد، بسیار زیاد است.
از سوی دیگر او خواهان نظارت بیشتر بر مساجد است و گفته در راستای برنامههای “ضد تروریستی” مسلمانان باید زیر نظر قرار بگیرد. دیگر این که باید داعش را “با بمب صاف کرد”.آقای ترامپ میگوید هیچیک از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به اندازه او به داعش سخت نخواهند گرفت و بگفته او این گروه با قطع دسترسیشان به نفت تضعیف خواهد شد.
آخرین برنامه دونالد ترامپ آنست که: “باید یک دیوار بزرگ بزرگ بین آمریکا و مکزیک کشید. زیرا مکزیکیهایی که به آمریکا میآیند عموما مجرماند و باید جلوی ورود آنها و سوریها را گرفت.” دونالد ترامپ گفته است: “آنها مواد مخدر میآورند، جنایت میآورند. همه تجاوزکارند. همچنین، : ” او معتقد است هزینه ساخت دیوار را هم – که به تخمین بیبیسی بین ۲ تا ۱۳ میلیارد دلار میشود – باید مکزیک بپردازد.”
سیاست دونالد ترامپ در برابر ایران!!
آقای خامنه ای چند بار پیش از انتخابات آمریکا گفته است میان هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ، او ترجیح می دهد دونالد ترامپ انتخاب شود. این طرز سلیقه پرسش انگیز است. شاید به دلیل آن باشد که گویا هیلاری کلینتون کمک های مالی زیادی از عربستان و قطر دریافت کرده، در حالی که روابط خوبی با روسیه ندارد. ولی رژیم ولایت فقیه زیر سلطه و نفوذ روسیه قرار دارد و از عربستان سعودی دل خوشی ندارد.
از سوی دیگر، دونالد ترامپ که دل خوشی از افراد مذهبی ندارد، احتمال آن که مانند اوباما آنچنان ضعیف النفس و بی اراده باشد و بتواند رفتار تند و خشن رژیم ایران و توهین آنان نسبت به پرچم آمریکا که نماینده ۳۰۰ میلیون مردم آنست را به آتش کشد و دشنام دهد تحمل کند و واکنشی نشان ندهد. در اینصورت دونالد ترامپ رفتار خوبی با رژیم ایران نخواهد داشت و می تواند واکنش سختی در برابر رفتار و عملکرد آنان نشان دهد. در اینصورت دونالد تامپ برای ما رحمت است.
وانگهی، نباید مکر و حیله آخوند را فراموش کرد. این گروه روباه صفت می توانند دونال ترامپ و یا هر فرد سیاسی دیگر را بازیچه خود قرار داده، به دور سرخود بچرخانند. در آنصورت، چنانچه چنین اتفاقی بیافتد، با سازش دونالد ترامپ و رژیم ایران باید گفت که دونالد ترامپ برای میهنمان یک مصیبت است.
این ویدیو بخشی از اعتراضات سرتاسری آمریکا علیه انتخاب شدن دونالد ترامپ نشان می دهد.
چکیده ای از آنچه گفته شد:
دونالد ترمپ از دیدگاه سیاسی هنوز یک هندوانه نبریده است. آنچه که مسلم است، او بیشترسرمایه داران و افراد بسیار ثروتمند آمریکا را نمایندگی می کند. بنابراین، نمی توان از او انتظار داشت که در راه منافع عمومی، به ویژه طبقه کارگر و زحمتکش با درآمد کم هدف و برنامه ای داشته باشد. چنانکه از هم اکنون با برنامه و پروژه درمان عمومی پرزیدنت اوباما روی خوش نشان نداده، و گویا ابراز داشته که آن را می خواهد آن را تعطیل کند.
نکته پایانی:
بزرگترین ضربه را در تاریخ روابط آمریکا و ایران، آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد و آنگاه در دوران حکومت کارتر بر ایران وارد ساخت. پیامد کودتای ۲۸ مرداد آن بود که ایران در چاله آخوندها انداخته شد و ضربه کارتر آن بود که آخوند جنایتکار و بی سوادی به نام خمینی را به حلق مردم ایران فرو کرد.